Troben un esquelet infantil en el jaciment visigot de València La Vella en Riba-roja
Des de l’Ajuntament de la Vila d’Olocau i la seua Regidoria d’Igualtat, han informat de la representació de l’obra ‘Migrare’, un emocionant espectacle a càrrec de Maduixa, la companyia que ens va portar l’any passat ‘Mulïer’ amb un gran èxit malgrat les restriccions que hi havia aleshores a causa de la pandèmia.
‘Migrare’ és una història commovedora de quatre dones i un espai buit. Buit, però minat d’obstacles i fronteres invisibles, d’odis irracionals i prejudicis. Unes dones que van haver de deixar la seua terra d’origen i, ara, el país d’arribada les rebutja. Elles ho transiten buscant el seu lloc, un lloc on poder viure, on romandre, on arrelar, on poder ser. Un lloc al qual poder denominar “llar”. Només demanen això, i lluitaran per a aconseguir-ho. Aquest espectacle és la seua lluita, la lluita de dones fortes, valentes i, sobretot, resilients.
Es tracta d’una obra guardonada en els certàmens FETEN 2022 i Moritz de FiraTàrrega 2021 i l’element clau de la qual és la utilització de les xanques per a contar una història. Aquesta forma d’expressió artística s’ha convertit en un element que caracteritza i defineix Maduixa i que obri un univers de possibilitats per a articular un diàleg entre la dansa, el gest i l’equilibri.
Espectáculo ‘Migrare’, de la Compañía Maduixa
El sábado 25 de junio, a las 20:00 horas, en la Plaza Mayor
Desde el Ayuntamiento de la Villa de Olocau y su Concejalía de Igualdad, informamos de la representación de la obra ‘Migrare’, un emocionante espectáculo a cargo de Maduixa, la compañía que nos trajo el año pasado ‘Mulïer’ con un gran éxito pese a las restricciones que había entonces a causa de la pandemia.
‘Migrare’ es una historia conmovedora de cuatro mujeres y un espacio vacío. Vacío, pero minado de obstáculos y fronteras invisibles, de odios irracionales y prejuicios. Unas mujeres que tuvieron que dejar su tierra de origen y, ahora, el país de llegada las rechaza. Ellas lo transitan buscando su lugar, un lugar donde poder vivir, donde permanecer, donde arraigar, donde poder ser. Un lugar al cual poder denominar “hogar”. Solo piden eso, y lucharán para conseguirlo. Este espectáculo es su lucha, la lucha de mujeres fuertes, valientes y, sobre todo, resilientes.
Se trata de una obra galardonada en los certámenes FETEN 2022 y Moritz de FiraTàrrega 2021 y cuyo elemento clave es la utilización de los zancos para contar una historia. Esta forma de expresión artística se ha convertido en un elemento que caracteriza y define a Maduixa y que abre un universo de posibilidades para articular un diálogo entre la danza, el gesto y el equilibrio.
Noticias relacionadas