
Aquest divendres, 1 de setembre s’inauguraran les VI Jornades Gastronòmiques de Riba-roja de Túria, conegudes com ‘Del Túria al Plat‘.
Aqueste iniciativa, organitzada per l’Ajuntament del municipi i l’àrea de Turisme i Patrimoni, es portarà a terme fins el proper dijous 14 de setembre.
La finalitat d’aquest esdeveniment és posar en valor els productes gastronòmics del territori, així com donar-los a conéixer i experimentar amb nous sabors.
D’aquesta manera, cinc restaurants de la localitat seran els encarregats d’oferir deliciosos i variats menús elaborats amb productes km 0.
Tots els menús inclouran entrants, plat principals i postres. Aquests, tindran un cost de 22 € dels quals 2 € seran destinats a una causa solidària.
En aquesta edició participaran els restaurants següents: Bar Restaurant Antonio, El Racó del Bon Gust, Restaurant la Barra (Hotel Muralleta), Saló Lourdes i Asador Askuas.
D’altra banda, el 3 de setembre també tindrà lloc el II Certamen d’Arrossos de les Riberes del Túria. A partir de les 11 hores en el Parc Maldonado, el xef Joan Clement, amb la col·laboració d’altres entitats gastronòmiques, cuinaran “Arròs de les riberes del Túria: arròs amb fesols, naps, carabassa i taronja”, una recepta tradicional recuperada que podran degustar tots els allí presents.